full screen background image

La Suceava, se prelungesc termenele pentru asfaltarea străzilor

asfaltari     Conducerea Primăriei sucevene reclamă întârzierea asfaltării străzilor modernizate cu fonduri europene, în special a bulevardului George Enescu, a străzii Universității și a pasajului peste calea ferată de la Ițcani.

Planurile șefilor de șantier de la “Victor Construct” au fost amânate cu o lună, motivul invocat de aceștia fiind vremea instabilă.

Primarul Ion Lungu a declarat, marţi, că investițiile trebuie finalizate până la venirea sezonului rece, altfel Primăria fiind pasibilă de penalizări.

Lungu: “Mă declar nemulţumit, deşi cei de la Victor Construct au pornit bine. Am văzut că, pe parcurs, s-au “muiat”. Ei lucrează într-un anumit ritm, dar nu cel care ar trebui. Faptul că de vreo trei săptămâni au spus că vor turna asfalt şi asta nu s-a întâmplat nici până azi, îmi ridică un semn de întrebare. Alte trei străzi trebuia să fie terminate în luna aprilie – Plevnei, Cuza Vodă şi Calea Unirii -, dar nu s-a turnat niciun metru de asfalt. Şi acest lucru mă îngrijorează. Tot dau vina pe vreme, dar nu cred că ne mai putem ascunde după vreme. Vremea este aşa cum o dă Dumnezeu. O să fie şi cald, o să fie şi ploaie, dar nu cred că vor mai fi temperaturi negative.”

comments

comments