full screen background image

Întrerupere a alimentării cu apă, joi, pe mai multe străzi din Suceava

?????????????????????????????????????     Furnizarea apei reci se va întrerupe, joi, 30 aprilie, între orele 08:00 şi 18:00, pe mai multe străzi din municipiul Suceava.

Întreruperea se datorează executării unor lucrări programate, necesare implementării proiectului “Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată din municipiul Suceava”.

Astfel, fără apă rece vor rămâne sucevenii care locuiesc pe str. Mărăşeşti, de la intersecţia cu bulevardul 1 Mai, până la intersecţia   cu bd. George Enescu, inclusiv blocurile P şi A12; str. 6 Noiembrie, de la interscţia cu str. Oituz, până la intersecţia cu str. Mărăşeşti; str. Oituz, de la intersecţia cu str. Mărăşeşti, până la intersecţia cu str. 6 Noiembrie; str. Grigore Ureche, de la intersecţia cu bd. George Enescu, până la intersecţia cu str. Dimitrie Cantemir; str. Prof. Leca Murariu, Dimitrie Cantemir şi Nicolae Costin.

De întrerupere vor fi afectate şi punctele termice Areni 2, Zamca 3 şi Liceul Alimentar, astfel că locuinţele arondate respectivelor puncte termice nu vor beneficia nici de apă caldă.

comments

comments