full screen background image

Bunuri sustrase din case nelocuite, în Burla și Rădăuți

bijuterii     Postul de poliție Burla a fost sesizat, luni, de o femeie, de 49 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 28 ianuarie – 27 aprilie, victima și soțul ei au fost plecați la muncă în străinătate, imobilul fiind nelocuit și neasigurat cu sisteme de alarmă și supraveghere.

Astfel, profitând de lipsa proprietarilor, persoane necunoscute au forțat un geam și au pătruns în locuință, de unde au sustras mai multe bijuterii, aparatură electronică, unelte electrice și obiecte de uz casnic.

Tot luni, o femeie, de 45 de ani, din municipiul Rădăuţi, a sesizat  poliția despre faptul că în perioada 24 – 27 aprilie, persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinţei sale, iar din interior, i-au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, prin forțarea lacătului de la uşa unei anexe, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras două biciclete uzate și ustensile electrice.

În cele două cauze s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments