full screen background image

Tânără încătuşată de poliţişti, după ce a nu a oprit la semnalele poliţiştilor, pe când conducea cu permisul reţinut pentru ucidere din culpă

Politia rutiera     Duminică seară, în jurul orei 19.26, un echipaj mixt din cadrul Biroului Rutier Suceava şi Poliţia Locală Suceava, în timp ce executa serviciul de control şi supraveghere a traficului rutier, pe strada Traian Vuia, din municipiul Suceava, a efectuat semnalul regulamentar de oprire, unui autoturism înregistrat cu aparatul radar cu viteză peste limita legală.

Conducătoarea auto nu s-a conformat, a mărit viteza, continuându-şi deplasarea spre strada Calea Unirii, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului, pe o distanţă de aproximativ 1 km, și la oprirea acestuia.

La solicitarea documentelor personale şi ale autovehiculului, conducătoarea auto a refuzat să se legitimeze, deși pe bancheta din spate a autoturismului se afla o poşetă.

Ulterior, în prezența unui martor asistent, s-a procedat la ridicarea poșetei, în vederea efectuării controlului.

În acel moment, conducătoarea auto a devenit agresivă și, deși a fost somată, a continuat să se manifeste agresiv şi să aibă un limbaj necorespunzător, fapt pentru care a fost încătuşată.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit identitatea conducătoarei auto, acesta fiind o tânără, de 20 de ani, din comuna Grăniceşti, care a fost condusă la sediul poliției și testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Efectuându-se verificări în bazele de date, poliţiștii au stabilit faptul că tânăra figurează cu permisul de conducere reţinut, fără drept de circulaţie, pentru comiterea, la data de 1 august 2014, a infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments