full screen background image

Moby îşi deschide un restaurant vegan la Los Angeles

US-Popstar Moby wirbt für Demokraten - "Bush-Jahre waren schrecklich"     Restaurantul se va numi Little Pine şi va fi amenajat în cartierul Silver Lake din metropola americană. El va fi inaugurat în vara acestui an şi va funcţiona iniţial doar la orele prânzului de luni până vineri şi doar în timpul brunch-ului (masă între mic dejun şi prânz, n.r.) în weekend.

Moby nu este primul muzician celebru care se aventurează în universul bucătăriei vegane. La începutul acestui an, cântăreaţa Beyonce şi-a lansat propriul serviciu care livrează preparate vegane, în colaborare cu antrenorul ei de fitness. Cântăreaţa americană, care a participat cu soţul ei Jay-Z în 2013 la un eveniment dedicat alimentaţiei sănătoase, inspirându-se din acea participare, a decis ca serviciul ei de livrare să se numească “22 Days Nutrition”.

Serviciul are la bază ideea potrivit căreia organismul uman are nevoie de 21 de zile pentru a renunţa la un obicei alimentar considerat nesănătos, iar cea de-a 22-a zi dintr-un astfel de program alimentar semnifică un “început proaspăt”.

 

comments

comments