full screen background image

Mel C şi Victoria Beckham nu vor participa la nunta fostei lor colege Geri Halliwell

Geri Haliwell     Mel C şi Victoria Beckham, foste membre ale formaţiei Spice Girls, nu vor participa la nunta cântăreţei Geri Halliwell cu milionarul Christian Horner, directorul echipei de Formula 1 Red Bull.

Cântăreaţa Geri Halliwell, în vârstă de 42 de ani, spera să-şi întâlnească fostele colege din formaţia Spice Girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C şi Victoria Beckham, la nunta sa cu Christian Horner, dar “angajamentele de muncă” au împiedicat această reuniune, Victoria Beckham fiind plecată din ţară şi Mel C semnând deja un contract cu emisiunea “Asia Got Talent”, care va avea loc în aceeaşi perioadă cu nunta cântăreţei.

Potrivit presei americane, nu se cunosc informaţii despre participarea Emmei Bunton, iar Mel B va pleca din Los Angeles, acolo unde locuieşte în prezent, pentru a se întâlni cu Geri Halliwell, la Londra, unde luna viitoare va avea loc ceremonia de căsătorie.

O sursă a declarat pentru publicaţia Sunday Mirror: “Desigur, (Victoria and Mel C) îi doresc tot ce este mai frumos pentru marea zi, dar nu vor putea participa”.

comments

comments