full screen background image

Consilierii suceveni vor aloca noi fonduri proiectelor culturale și sportive

bani romanesti noi     Consilierii locali suceveni vor analiza, în ședința de joi, posibilitatea acordării unor noi fonduri pentru instituțiile de învățământ.

Colegiile “Spiru Haret”, “Dimitrie Cantemir” și “Alexandru Ioan Cuza” ar urma să primească câte 50.000 de lei, pentru acoperirea cheltuielilor cu încălzirea și iluminatul.

Aleșii locali ar putea rectifica bugetul cu 1 milion de lei, pentru activitățile de apă, canal și salubritate și cu 60.000 de lei, pentru achiziționarea unei noi centrale telefonice la sediul Primăriei.

Municipalitatea va mai acorda 200.000 de lei asociațiilor culturale și sportive, în urma încheierii unor contracte de asociere.

Cea mai mare sumă – 50.000 de lei – ar putea merge către Fundația “Crest”, pentru organizarea concursului internațional studențesc de calculatoare “Hard & Soft”, în perioada 17 – 26 mai.

De asemenea, 46.000 de lei sunt propuși a fi virați în contul asociației “Pentru Suceava”, care va organiza, pe 22 și 23 mai, festivalul internațional de muzică blues “Con – Fusion”.

comments

comments