full screen background image

Rapid Suceava – FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul “Areni”

rapid 1604     Antrenorul echipei de fotbal Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu, este gata să demisioneze după eşecul cu 0-6 din meciul cu Academica Piteşti. Conducerea clubului sucevean a decis, însă, să meargă, cel puţin până în vară, cu acelaşi staff tehnic.

Tudoreanu şi-a asumat întreaga vină pentru rezultatul cu argeşenii.

Tudoreanu: “Îmi asum, în totalitate, eşecul cu Academica. Am făcut cel puţin două greşeli. Una, că am disputat acel amical, miercuri, şi a doua, că nu am cerut conducerii clubului să facem deplasarea la Piteşti cu două zile înainte. Oboseala şi-a spus cuvântul, iar vina îmi aparţine în totalitate. Băieţii nu au nicio vină. I-am spus domnului preşedinte Clim că, dacă este necesar, poate să aducă pe altcineva, să se ocupe de echipă, până la finalul sezonului. Mi-a răspuns că, până la finalul campionatului, mergem în această formulă, după care vom face o analiză şi vom vedea pe mai departe.”

Antrenorul sucevenilor crede că rezultatele negative din ultima vreme sunt cauzate de problemele financiare si de lipsa unui teren de antrenament. Totuşi, Tudoreanu este mulţumit de ceea ce a realizat la echipă.

Tudoreanu: “Personal, eu sunt mulţumit de ce am realizat în acest sezon. În Cupa României, am avut un parcurs bun, am eliminat o formaţie de primă ligă şi am ieşit cu capul sus din meciul cu Petrolul. În campionat, am stat pe primele trei locuri tot sezonul. O performanţă care nu ştiu dacă, în ultimii zece ani, a avut-o vreo echipa de fotbal suceveană. Tinând cont de condiţiile pe care le-am avut, iar aici nu mă refer la cele financiare, ci la condiţiile de antrenament, atât s-a putut realiza”.

Sâmbătă, începând cu ora 11, Rapid va întâlni, pe propriul teren, liderul seriei I din liga secundă de fotbal, FC Voluntari.

Bogdan Tudoreanu speră ca elevii săi să iasă din pasa proastă în care s-au aflat în ultimul timp, să facă un joc bun şi să obţină un rezultat pe măsură.

Tudoreanu: “Din punctul meu de vedere, şi cred că şi al băieţilor, la fel, ne dorim să câştigăm fiecare meci. Acum, vedeţi, suntem şi într-o pasă proastă, nu prea ne iese nimic. Dar, sper ca băieţii să aibă cel puţin o “sclipire”, în meciul de sâmbătă şi să reuşim un rezultat bun. Nu va fi uşor. Pentru că, spre deosebire de noi, sunt o echipă motivată, care au un obiectiv. Sunt pe primul loc şi, probabil, vor fi mai motivaţi decât noi. Eu cred că şi băieţii se vor concentra şi sper să facem un joc frumos şi un rezultat pe măsură.”

comments

comments