full screen background image

Prefectul vrea lărgirea drumurilor dinspre Suceava spre Rădăuţi şi Siret

hara viva     Conducerea Prefecturii sucevene așteaptă răspunsul de la Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, la cererea de lărgire a carosabilului de la Suceava spre Rădăuți și Siret.

Invitat, vineri, în emisiunea “Dimineţi animate”, prefectul Constantin Harasim a declarat că demersul a fost inițiat, în special, pentru decongestionarea traficului de marfă care deservește agenții economici din zonă, precum și a celui spre frontieră.

El a adăugat că acesta este “un element de prioritate” în dezvoltarea infrastructurii județului.

Harasim: “Într-adevăr, traficul este foarte aglomerat pe ruta Suceava – Rădăuţi. La fel, pe segmentul Suceava – Vama Siret. Rezolvarea concretă ar fi acea semi-bandă, pentru lărgirea carosabilului. Eu nu aş da soluţii tehnice, dar cred că asta este soluţia pe cate toţi şi-o doresc acolo. Am avut o discuţie cu directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, poate se găsesc alte forme, prin proiecte cu finanţări externe, cu fonduri europene. Pe acest considerent, noi vom face paşii necesari. Nu în fiecare săptămână, dar măcat o dată pe trimestru vom analiza această problemă.”

comments

comments