full screen background image

Prefectul Sucevei, Constantin Harasim: “Oamenii cred că Prefectura este instituţia supremă şi nu fac distincţie în separarea puterilor în stat”

Dimineti Animate hara     Andrada și Călin au avut parte de un sfârșit de săptămână excepțional și nu doar datorită vremii frumoase. Invitat în studioul Viva FM a fost prefectul Sucevei, Constantin Harasim, care a răspuns, cu drag, la toate întrebările adresate de matinali.

Mulţi suceveni continuă să solicite audienţe la Prefectura Suceava pentru probleme de fond funciar, deşi, în mod legal, nu mai au niciun drept pentru a face revendicări.

Prefectul Sucevei, Constantin Harasim, a reamintit petenţilor, că instituţia pe care o conduce nu poate soluţiona cauze în care există hotărâri judecătoreşti definitive.

Constantin Harasim a vorbit şi despre zonele din care încă mai vin multe cereri de rezolvare a problemelor de fond funciar.

În altă ordine de idei, conducerea Prefecturii sucevene așteaptă răspunsul de la Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, la cererea de lărgire a carosabilului de la Suceava spre Rădăuți și Siret.

Constantin Harasim a declarat că demersul a fost inițiat, în special, pentru decongestionarea traficului de marfă care deservește agenții economici din zonă, precum și a celui spre frontieră. El a adăugat că acesta este “un element de prioritate” în dezvoltarea infrastructurii județului.

Mai jos aveți interviul realizat în cadrul emisiunii ”Dimineți Animate”.

0:00

comments

comments