full screen background image

Un tânăr a furat o maşină, a condus-o fără permis şi a izbit-o într-un stâlp, după care a părăsit locul faptei

permise     Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată, marţi, la ora 21:52, prin 112, de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Mănăstirea Humorului, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală.

Maşina era parcată în fața unei locuințe.

Ulterior, a găsit autoturismul tamponat într-un stâlp, avariile fiind în valoare de circa 2.500 de lei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 21:30, partea vătămată s-a deplasat la domiciliul unui bărbat, din comuna Mănăstirea Humorului, unde a lăsat autoturismul parcat în fața porții, cu cheile în contact, şi a intrat în locuința acestuia, unde se mai afla concubina proprietarului și un tânăr, de 28 de ani, din localitate.

Mai târziu, profitând de lipsa proprietarului mașinii, plecat la un chioșc din zonă pentru cumpărături, tânărul de 28 de ani, deşi nu posedă permis de conducere, a sustras autoturismul, pe care l-a condus circa 500 de metri.

Datorită lipsei de experiență, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de electricitate.

Deoarece partea vătămată a sesizat incidentul prin 112, solicitând un echipaj de poliție la fața locului, tânărul a părăsit locul accidentului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments