full screen background image

Tânăr identificat de poliţişti, după ce a condus o maşină fără permis, a lovit un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

accident bicicleta     Poliţiştii au continuat cercetările în cauza din 20 aprilie, privind un accident de circulaţie, produs pe DJ 178C, în interiorul localității Bilca, victimă fiind un bărbat, de 39 de ani, din localitate, care se deplasa cu bicicleta.

Victima a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare 10-15 zile de îngrijiri medicale.

În urma activităților specifice întreprinse de Poliţia municipiului Rădăuţi, a fost identificat conducătorul autovehiculului implicat ca fiind un tânăr, de 19 ani, din comuna Vicovu de Jos, fără permis de conducere.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul a împrumutat autoutilitara de la un bărbat, de 46 de ani, din comuna Bilca, căruia i-a declarat verbal că posedă permis de conducere, fără însă a-l prezenta, şi a condus pe DJ 178C, producând accidentul de circulație.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, față de tânărul de 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea echipei de cercetare și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cu dosar penar s-a ales şi proprietarul autoutilitarei, pentru încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere pentru a fi condus pe drumurile publice.

comments

comments