full screen background image

Licitația pentru salubrizarea Sucevei va debuta peste două luni

deseuri-menajere     Licitația pentru desemnarea operatorului de salubrizare menajeră, pentru următorii 12 ani, în municipiul Suceava, va începe pe 16 iunie.

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că “o măsură revoluționară” va fi obligativitatea amenajării a 145 de platforme subterane.

Lungu: “S-a lucrat mult, s-au găsit soluţiile legale, s-a găsit echivalentul amortizării acestor investiţii în următorii ani. Este clar că ne aşteaptă o altă licitaţie cu miză mare. Sperăm ca, în cele din urmă, în această vară, să avem un operator pentru salubritatea menajeră, pentru următorii 12 ani. Am convingerea că la licitaţia de pe 16 iunie tarifele vor fi şi mai mici, pentru că va fi o bătălie pe viaţă şi pe moarte şi unul din criteriile care vor cântări greu, în punctajul final, este şi cel legat de tarif.”

Până la desemnarea unui câștigător la licitație, salubrizarea menajeră în municipiul reședință este asigurată de asocierea de firme dintre “Diasil” și “Florconstruct”, care a câștigat negocierea directă organizată de Primărie, în dauna “Rosal”.

comments

comments