full screen background image

Primarul Sucevei, Ion Lungu: “Chinul şi calvarul Sucevei – proiectul pe apă şi canalizare”

Viva News TEMPLATE canal     Primarul Sucevei, Ion Lungu, continuă să fie nemulțumit de lentoarea cu care acționează firma “Pfeiffer” pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare.

La comandamentul de investiții de marţi, Lungu le-a cerut șefilor de șantier să muncească mai cu spor, pentru a putea termina toate cele 83 de străzi, care mai sunt în lucru, până la final de an.

Lungu: “Chinul şi calvarul Sucevei – proiectul pe apă şi canalizare. Vă rog să facem în aşa fel încât aceste lucrări de reparaţii să le facem corespunzător. Să nu trezim ca pe str. Munci, cu acel canal turnat sus, pe care a trebuit să îl coborâm. Un studiu de caz “interesant” este şi str. Gheorghe Doja – un dâmb şi o vale toată strada. Sigur că o să o asfaltăm noi. Nu faceţi treabă de mântuială, că nu o să vă mai semnăm pentru aceste lucrări. Cu riscul de a bloca proiectul, asta e situaţia. Pe Mărăşeşti, o stradă foarte importantă, care este prinsă şi în programul nostru de asfaltare (chiar am vrut să începem acolo lucrările de asfaltare), ajutaţi-ne să ieşim de acolo, să o scoatem odată la capăt. Tot lucrăm pe ea de vreo jumătate de an. Eu vă spun: dacă vreţi să facem un război de uzură, îl facem. Vă amendăm în fiecare zi, ne certăm în fiecare zi. Dar o să plângeţi pe aici, pe sub pereţi, şi nu o să vă semnăm situaţiile de lucrări. Faceţi lucrările de calitate, aşa cum trebuie. Contractul dintre dumneavostră şi cei de la reparatul străzilor probabil că funcţionează după vechea lozincă românească: dumneavoastră vă faceţi că îi plătiţi, ăia se fac că lucrează.”

comments

comments