full screen background image

Un cetățean ucrainean a furat o mașină de teren pentru a se plimba

autofurt1     Luni, 20 aprilie, în jurul orei 02.30, un echipaj de jandarmerie a observat un autoturism de teren care staţiona într-o zonă amenajată pentru activităţi de picnic, situată pe strada Roma din municipiul Suceava.

Jandarmii s-au apropiat în vederea controlului autovehiculului, moment în care doi bărbaţi au ieşit din autoturism şi au fugit în zona împădurită din apropiere.

După aproximativ jumătate de oră, unul dintre aceştia s-a întors la autoturism, cu intenţia de a se urca la volan şi de a părăsi zona, însă a fost oprit de jandarmi.

În cadrul verificărilor, jandarmii au constatat că persoana în cauză este un cetăţean ucrainean, în vârstă de 23 de ani, rezident în municipiul Suceava.

Fiind întrebat cu privire la autoturism, acesta a declarat că maşina nu-i aparţine şi că a sustras-o pentru a se plimba.

În ziua de 17 aprilie, bărbatul a observat un autoturism de teren parcat pe str. Mărăşti din municipiul Suceava, care nu era asigurat şi care avea cheile pe bord.

A sustras autoturismul şi a circulat cu el prin municipiul Suceava, după care l-a parcat în acelaşi loc şi a păstrat cheile maşinii.

În ziua de 20 aprilie, în jurul orei 01.30, s-a urcat din nou la volanul autoturismului şi a invitat la plimbare mai mulţi prieteni, cărora le-a spus că autoturismul îi aparţine şi că l-a achiziţionat recent.

La un moment dat, s-a deplasat împreună cu un amic în zona amenajată pentru picnic pentru a-i prezenta maşina.

La vederea echipajului de jandarmi, a abandonat maşina şi s-a întors după jumătate de oră, presupunând că echipajul a plecat.

Autoturismul a fost predat proprietarului, care a declarat că a pierdut cheile în data de 17 aprilie şi că de atunci a folosit al doilea rând de chei, fără a sesiza faptul că maşina a fost utilizată şi de o altă persoană.

Bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava, pentru continuarea cercetărilor.

comments

comments