full screen background image

Propunerea Săptămânii 20 – 26 aprilie


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • SMILEY – Oarecare
0:00

Smiley a lansat piesa Oarecare, noul său single. Piesa o ascultăm de câteva luni în spoturile TV pentru firma de telefonie Telekom. Artistul de la HaHaHa este imaginea acestei companii încă din primul sezon Românii au talent.

Piesa este despre puterea de a dărui, de a te bucura de lucrurile pe care le ai și, nu în ultimul rând, despre pozitivism. Smiley a promovat în multe dintre piesele sale un mesaj simplu și care ne îndeamnă să privim cu încredere și speranță ziua de mâine, să credem în visurile noastre și să luptăm pentru ele, să dăruim o floare sa u facem alte gesturi mici care contează mult.

  • STEVIE MCCRORIE – Lost Stars
0:00

A două piesă propusă spre vot în această săptămână vine de la câștigătorul The Voice UK 2015, Stevie McCrorie.
Singleul se numește Lost Stars, o piesă foarte sensibilă care a cucerit și juriul cuncursului dar care este pe cale să cucerească o lume întreagă.

Pe voi v-a cucerit?

  • TAYLOR SWIFT – Style
0:00

Albumul 1989 cu care Taylor Swift a trecut oficial de la muzica country la pop stă deja de 11 săptămâni pe prima poziție în Billboard 200, iar cu single-urile lansate până acum a reușit să facă și istorie în clasament. Prima piesa, Shake It Off, s-a bucurat de un super succes și a primit și nominalizari la Premiile Grammy pentru Record of the Year, Song of the Year și Best Pop Solo Performance. Cel de-al doilea single, Blank Space, a debutat cu vânzari de 155 de mii de copii, iar până acum s-a vandut în peste 3 milioane de copii.

Piesa Style a fost scrisă de Max Martin, Shellback și Taylor Swift și este cel de-al treilea single promovat de pe albumul 1989, după Shake It Off și Blank Page.

Pentru aceasă piesă, cântăreața a optat pentru un videoclip de imagine, în care poza iubitului e proiectată pe corpul ei.

Care este melodia ta preferată?

  • TAYLOR SWIFT - Style (60%)
  • SMILEY - Oarecare (40%)
  • STEVIE MCCRORIE - Lost Stars (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments