full screen background image

Nou termen în dosarul Microsoft

ciocan judecator     După eliberarea lui Gheorghe Ştefan, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie continuă analiza în dosarul Microsoft. Atât fostul primar, cât şi fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, dar și Dorin Cocoş, sunt asteptați luni în faţa instanţei, informează B1 TV.

Judecătorul de cameră preliminară va analiza luni cererile și excepțiile formulate de inculpați. Avocații sunt convinși că lucrurile se vor termina cât mai repede pentru a se trece efectiv la cercetarea judecătorească.

În acest dosar sunt vizați, printre alții, Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicațiilor, Gheorghe Ștefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamț, și omul de afaceri Dorin Cocoș, care va fi adus la Înalta Curte din Arestul central al Poliției Capitalei. Ei sunt acuzați de trafic de influență și spălare de bani, fapte care au legătură cu încheierea unor contracte cu Microsoft.

Potrivit anchetatorilor, în acest caz se fac cercetări în continuare și față de alți opt foști miniștri care au avut legătură cu contractul încheiat între Guvern și compania Microsoft.

comments

comments