full screen background image

Lucian Gheorghiu la Viva Trafic: “Relațiile economice trebuie să fie dezvoltate în temeiul unui anumit tip de colaborare.”

lucian gheorghiu viva
Camera de Comerţ şi Industrie Suceva organizează un nou curs gratuit în cadrul unui proiect pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în regiunea de graniţă România -Ucraina -Moldova.
Luisa a aflat mai multe detalii azi, la Viva Trafic, de la directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu.
“Este vorba despre cel de-al șaselea curs organizat de Camera de Comerț și Industrie în cadrul proiectului JOBS, un proiect selectat din 13 opțiuni de cursuri propuse de către Camera de Comerț în cadrul acestui proiect de finanțare, prin care am dorit să aducem un sprijin către mediul de afaceri. E un proiect transfrontalier, vorbim de regiunea Suceava, Cernăuți și Bălți.”
Interviul integral îl puteți asculta aici:

0:00
„Un proiect destul de amplu, în cadrul căruia am avut și alte activități mult mai complexe, cum ar fi dezvoltarea unui Centru de Afaceri dar și dezvoltarea unei platforme e-learning”, a mai spus Lucian Gheorghiu.

comments

comments