full screen background image

Furnizarea agentului termic către populație continuă în Rădăuţi

nistor tatar 2 Aproape de sfârșitul lunii aprilie, în caloriferele rădăuțenilor e căldură ca în miez de iarnă, și asta pentru că afară sunt temperaturi foarte scăzute pentru această dată din calendar.

Deși suntem pe 20 aprilie, din cauza temperaturilor sub medie de afară, conducerea SC Servicii Comunale SA a luat decizia de prelungire a programului de furnizare a agentului termic către populație.

Conform legii, întreruperea acestui program se face numai dacă timp de zece zile consecutiv temperatura aerului urcă la peste 10 grade Celsius, ceea ce la Rădăuți încă nu s-a întâmplat în această primăvară.

Mai exact, în ultima săptămână s-au înregistrat, pe timpul nopții, între 0 și 5 grade, iar ziua, mercurul în termometre nu a urcat peste 11 grade Celsius.

Directorul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, Nistor Tătar, a precizat, pentru Radio VIVA FM, că, până acum, a redus ușor programul de furnizare a gentului termic și, dacă vremea se va menține la fel pe parcursul acestei săptămâni, rădăuțenii vor beneficia în continuare de căldură în apartamente.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuți

comments

comments