full screen background image

Dosare penale pentru şoferi prinşi conducând băuţi

POLITIST    Duminică, la ora 18.50, pe str. Transilvaniei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat, de 33 de ani, din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoturismul, a acroşat gardul unui imobil, după care a părăsit locul accidentului.

În urma activităţilor desfăşurate de polițiști, bărbatul a fost oprit pentru control pe strada Izvorul Alb din localitate.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, la ora 23.30, pe DJ 209D, pe raza comunei Dărmănești, polițiștii au oprit, pentru control, autoturismul condus de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Șerbăuți.

Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments