full screen background image

Fotbaliştii de la Rapid Suceava vor să obţină un rezultat bun la Piteşti

rapid 1604     Sâmbătă, 18 aprilie, Rapid CFR Suceava va evolua în cadrul etapei a III-a a play-off-ului seriei I a Ligii secunde de fotbal.
Sucevenii vor juca pe terenul celor de la ACS Academica Argeş Piteşti, într-un meci care va începe la ora 11.

Antrenorul echipei din Suceava, Bogdan Tudoreanu, crede că elevii săi sunt capabili să obţină un rezultat bun pe terenul argeşenilor:

Tudoreanu: “Ne aşteaptă un joc dificil, la una dintre candidatele la promovare. Din puncul meu de vedere, eu cred că vor avea un meci mai greu decât cel din sezonul regulat, când am jucat la ei. Acum avem aproape tot lotul la dispoziţie şi, ţinând cont şi de jocurile bune făcute la Brăila şi cu FC Botoşani, cred că jocul nostru e în creştere şi am speranţe că vom obţine un rezultat bun la Piteşti. Sper să ne întoarcem cu punct sau cu puncte. E adevărat că au o echipă bună şi experimentată, dar şi noi suntem pe un drum bun. Au fost cele două jocuri mai slabe cu Buzăul, dar, de la meciul de la Brăila, s-a schimbat şi jocul nostru.”

Bogdan Tudoreanu recunoaşte că Rapid este o echipă care ratează mult, dar vedea şi partea bună a lucururilor – echipa îşi creează multe ocazii.

Tudoreanu: “Ratăm mult, e adevărat. Aţi văzut şi la meciul cu FC Botoşani şi la Brăila, unde am ratat şi mai multe ocazii. Dar jocul nostru, zic eu, a fost unul bun cu Botoşaniul, mai ales în prima repriză. Oaspeţii nu au avut decât o singură ocazie, când au marcat şi golul, din offside. În rest, situaţiile de gol mai mari au fost ale noastre. Suferim mult la finalizare, dar e important că ne creăm multe ocazii. Sper să reuşim să marcăm la Piteşti şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv.”

Rapid ocupă locul al doilea în clasamentul seriei, cu 40 de puncte, în timp ce piteştenii sunt pe locul doi, cu 46 de puncte.

comments

comments