full screen background image

Amenzi de peste 60.000 de lei, după două zile de controale ale Poliţiei Rutiere

radar     Viteza excesivă este una din principalele cauze generatoare a accidente rutiere grave.

Odată cu venirea primăverii şi înregistrarea unor temperaturi pozitive, carosabilul permite circulaţia cu o viteză crescută, însă excesul de viteză poate genera şi tragedii rutiere.

Având în vedere situaţia operativă existentă la nivelul I.P.J. Suceava, în scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic, cât şi în pentru combaterea comportamentelor de natură să prejudicieze siguranţa rutieră, în zilele de 13 şi 14 aprilie, între orele 10.00-18.00, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier, a municipiilor şi oraşelor din zona de competenţă, ce au în dotare aparatură radar au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare.

Au fost reţinute 9 permise de conducere, din care 5 pentru depăşirea regimului legal de online casino viteză şi 4 pentru depăşiri neregulamentare.

În cadrul acţiunii, au fost reţinute şi 2 certificate de înmatriculare.

Au fost aplicate 201 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 62.114,5 lei, din care 157 pentru viteză.

Pe 14 aprilie, la ora 17.23, un tânăr, de 19 ani, din Moldovița, a condus autoturismul, pe DJ 176, pe raza comunei Vama, circulând cu viteza de 79 km/h în localitate ( 29). Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că avea şi o concentrație alcoolică în valoare de 0, 44 mg/l. A fost întocmit dosar de cercetare penală.

Un alt tânăr de 23 de ani, a condus autoturismul, pe DN2K, pe raza oraşului Milişăuţi cu viteza de 104 km/h.

comments

comments