full screen background image

Propunerea Săptămânii 13 – 19 aprilie

 


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AMNA FT. GLANCE – Evacuat
0:00

Amna aduce încă o baladă cu single-ul “Evacuat”. La fel ca toate celelalte soliste din România, artista a apelat la gașca Kazibo Music pentru o colaborare cu Glance.

Gașca Kazibo Music a făcut single-ul “Pe aripi de vânt” al Deliei, single care era ieșit din “normele” de radio. Solistele de top din România au “comandat” single-uri. Elena Gheorghe a marcat deja un hit, Delia a pregatit încă unul, Andreea Bănică a înregistrat și ea unul pe care urmează să îl lanseze curând iar Amna nu se lasă mai prejos și vine cu “Evacuat”.

Amna cântă din ce in ce mai bine în piesă e completată de Glance pe partea de rap și de un personaj masculin misterios. PLAY!

  • MADONNA – GhostTown
0:00

Regina muzicii pop vine cu un videoclip superb pentru cel mai nou single al ei, Ghosttown. Într-un viitor sumbru, rezultat al războiului nuclear, Madonna și Terrence Howard se întâlnesc într-un dans al pasiunii.

Madonna s-a gândit bine atunci cand și-a ales partenerul pentru acest videoclip, actorul Terrence Howard joacă în serialul Empire.

Ghosttown e cel de-al doilea single lansat de pe albumul Rebel Heart, primul a fost Living For Love, care, chiar dacă nu a ajuns între primele poziții în Hot 100, a reușit să facă istorie în topul dance, iar Regina muzicii pop a mai dat o lecție și cu această ocazie.

  • NICK JONAS – Jealous
0:00

Cel mai nou single al lui Nick Jonas se numește “Jealous” și este inspirat din experiența lui personală. Mai exact, artistul a scris piesa după ce a prins un bărbat care se uita la iubita lui, Olivia Culpo.

“Am văzut pe cineva care se uita la formele ei când eram în oraș cu ea. Și asta m-a supărat foarte tare. A doua zi am mers la studio și am scris piesa asta. A ieșit ceva frumos dintr-un incident în care chiar am fost frustrat,” a mărturisit Jonas.

Care este melodia ta preferată?

  • AMNA - Evacuat (feat. Glance) (by Kazibo) (75%)
  • MADONNA - GhostTown (25%)
  • NICK JONAS - Jealous (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments