full screen background image

Şeful Poliţiei Rădăuţi: “Aș ruga cetățenii să aibă mare grijă la casele utilate și nelocuite”

rotaru pol rad     Comandantul Poliţiei Municipale Rădăuţi, comisarul şef Eugen Rotaru, s-a adresat rădăuțenilor cu îndemnul de a-și asigura foarte bine locuințele, mai ales dacă acestea sunt nelocuite.

Invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată, miercuri, la Radio VIVA FM Rădăuţi, comisarul şef Rotaru şi-a sigurat concitadinii de tot sprijinul şi colaborarea instituţiei pe care o conduce.

Rotaru: “Deci, nu am scăpat municipiul de sub control. Gestionăm, foarte greu, să știți, mai ales în preajma sărbătorilor, și mai greu, pentru că se adună lumea, noi suntem tot așa de puțini, facem față… Facem față, nu vreau să ajung să mă plâng, pentru că nici instituția nu-mi dă voie… Facem față, asigur cetățenii municipiului Rădăuți de colaborare cu ei, în durerile și problemele lor, de protecție mai ales în zona școlilor, unde elevii se mai pot întâlni cu alții care au abandonat școala. Aș ruga cetățenii să aibă mare grijă la casele care sunt la cheie, utilate și nelocuite, să treacă măcar de două ori pe zi, respectiv cei cărora proprietarul le-a lăsat casa în grijă, pentru că hoții aceste case le sparg, cu predilecție. Casele care sunt noi, utilate total și nelocuite”.

Doina CRAIU
Radio VIVA FM Rădăuți

comments

comments