full screen background image

Încasările la Primăria Suceava, cu 33% mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut

plata taxe     În primul trimestru, încasările la Primăria Suceava sunt mai mari cu 33 % față de aceeași perioadă a anului trecut.

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că localnicii au dat dovadă de mai multă implicare în plata impozitelor și taxelor.

El a adăugat că au crescut veniturile din concesiuni și amenzi, adăugând că s-a înregistrat și un element aparte la acest început de an.

Lungu: “Am avut un maxim istoric pe date de 2 aprilie. Sigur, o parte din firme a plătit până pe 31 martie, dar, prin bancă, banii au mai întârziat vreo două zile. Pe data de 2 apruilie, Primăria a avut zero plăţi restante, zero facturi restante la plată. Nu s-a mai întâmplat acest lucru, de 11 ani, de când sunt primarul municipiului Suceava. Una peste alta, sunt satisfăcut de modul cum au mers încasările în trimestrul I. S-au făcut nişte încasări mai bune. Vom face, în continuare eforturi, cu serviciile din Primărie, noi avem doar 10 persoane angajate la executări silite. În realitate, lucrează vreo 30 de persoane la acest serviciu, cu detaşări.”

93 % din totalul plăților au fost efectuate la casieriile Primăriei, achitarea electronică constituind o proporție încă redusă.

comments

comments