full screen background image

Sucevenii sunt rugați să nu încurce lucrările la rețelele de apă și canalizare

comandament 0704     Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost mai îngăduitor cu șefii de șantier ai firmei “Pfeiffer”, cea care modernizează rețelele de apă și canalizare în municipiul reşedinţă de judeţ.

La comandamentul de investiții de marţi, Lungu le-a cerut acestora să balasteze străzile de pământ înaintea Paștelui, iar pe celelalte să le curețe de noroi.

Primarul a adăugat că și cetățenii trebuie să dea dovadă de înțelegere și să nu îngreuneze munca muncitorilor.

Lungu: “Nu mi-am propus să ne certăm foarte mult în această săptămână, având în vedere că e Săptămâna Mare. Interesul nostru e să se facă lucrări de calitate, în ceea ce priveşte înlocuirea conductelor de apă şi de canalizare, a branşamentelor. Aşa cum am spus, Primăria va interveni să aducem aceste străzi la starea iniţială. Nici oamenii nu au răbdare, de multe ori, nu ştiu, dar parcă fac în ciudă. Acolo unde văd că este turnat beton proaspăt, trec cu maşinile şi îl distrug… Ne batem joc de munca noastră. Fac un apel la suceveni, să aibă răbdare, să observe unde se fac lucrări. Este obligaţia constructorului de a semnaliza aceste lucrări.”

comments

comments