full screen background image

Propunerea Săptămânii 6 – 12 aprilie


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • PETER POP & LORA – Singuri în Doi
0:00

După succesul înregistrat cu “Arde”, pe care presa din România l-a numit “cel mai bun videoclip din cariera artistei”, Lora revine cu o nouă piesă, “Singuri în doi”, o colaborare inedită cu Peter Pop!
“Singuri în doi” spune povestea tipică a unui cuplu blocat într-o relaţie, alimentată doar de reproşuri. Cei doi continuă să ducă o luptă care pare să nu se mai sfârşească.

  • JESS GLYNNE – Hold My Hand
0:00

Jess Glynne a dat lovitura cu cel mai recent single al său “Hold My Hand”.
Piesa a ajuns până în vârful topurilor britanice, devenind numărul unu în Marea Britanie, înregistrând vânzări de peste 98.000. Totodată, single-ul se situează în continuare pe prima poziție în iTunes și a fost ascultată de peste 2 milioane de ori pe Soundcloud și Spotify. “Hold My Hand” a devenit, astfel, a patra cea mai de succes lansare de până acum a anului 2015.

Jess Glynne s-a facut remarcata datorita pieselor “Rather Be” (featuring Clean Bandit) și “My Love” (Route 94) care au ajuns până pe primul loc în topurile din Marea Britanie. Jess și-a dovedit talentul de compozitoare de-a lungul timpului, numai în 2014 marcând colaborari cu Iggy Azalea, Tinie Tempah, Rudimental, Rita Ora și nu numai.

  • ZARA LARSSON – Uncover
0:00

Vă prezentăm cea mai lăudată tânără solistă a momentului în Suedia. Se numește Zara Larsson și la doar 10 ani a câștigat versiunea suedeză a concursului Got Talent. Acum are 18 ani și după primul contract semnat cu un label din țara natală, se află acum în atenția producătorilor din Statele Unite, Epic Records oferindu-I un contract de reprezentare. Cel mai cunoscut single al său – Uncover a fost No1 în toate țările scandinave și a fost de mai multe ori premiat cu platină pentru performanțele în vânzări. Zara Larsson vine în această săptămână cu Uncover!

Care este melodia ta preferată?

  • PETER POP & LORA - Singuri în Doi (67%)
  • JESS GLYNNE - Hold My Hand (33%)
  • ZARA LARSSON - Uncover (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments