full screen background image

Două persoane rănite în urma unui accident produs de un şofer băut, care a părăsit locul faptei

ambulanta suceava     În cursul dimineţii de duminică, în jurul orei 07.22, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată, de angajații Dispensarului Uman din comuna Mălini, despre faptul că, în jurul orei 07.20,  la unitatea medicală s-au prezentat două persoane, care au declarat că au fost victimele unui accident rutier produs pe raza localității, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 07.00, pe DJ 209 B, cei doi bărbaţi, de 36 și, respectiv, 21 de ani, ambii din comuna Mălini, se aflau ca pasageri pe bancheta din spate a unui autoturism, condus de un tânăr, de 22 ani, din satul Poiana Mărului.

Şoferul, datorită neadaptării vitezei, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile, după care, a părăsit locul accidentului.

Ulterior, în jurul orei 09.25, la fața locului s-a prezentat tânărul de 22 de ani, care a declarat că este conducătorul autoturismului implicat în accident.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, bărbatul de 36 de ani rămânând internat pentru investigații suplimentare.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments