full screen background image

“Cunoaşte şi protejează patrimoniul cultural naţional”, la Colegiul de Artă din Suceava

colegiul de arta suceava     Inspectoratul de Poliție Județean Suceava și Fundația Collegium XXI din municipiul București, organizează și desfășoară în parteneriat proiectul educațional național “CUNOAȘTE ȘI PROTEJEAZĂ PATRIMONIUL CULTURAL NAȚIONAL”, în vederea realizării unei campanii de informare și adoptării unor măsuri educative de sensibilizare și conștientizare a cetățenilor, în cadrul Programului școlar “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Activitatea se va desfășura în cadrul Colegiului de Artă ,,Ciprian Porumbescu” din municipiul Suceava, pe 6 aprilie, la orele 10.00, iar la finalul acțiunii, elevii și cadrele didactice participante, urmează să viziteze Muzeul de Științe ale Naturii și Cetatea de Scaun a Sucevei.

Expunerea proiectului se va face de către un lucrător specialist din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Suceava – compartimentul protejarea patrimoniului cultural național, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

comments

comments