full screen background image

Prefectul şi subprefectul Sucevei, învestiţi oficial în funcţii

ps1     Noul prefect al Sucevei, Constantin Harasim, şi noul subprefect al judeţului, Atanasă Nistor, au fost învestiţi, vineri, în funcţii, la Palatul Administrativ.

La ceremonie au luat parte numeroase oficialităţi, printre care consillieri judeţeni, parlamantari, şefi ai instituţiilor deconcentrate din judeţ, dar şi subsecretarul de stat, chestorul de poliţie, Florea Oprea, precum şi fostul prefect, Florin Sinescu.

Oprea a citit celor prezenţi hotărârile de guvern de încetare şi începere a mandatelor de subprefect şi prefect.

După depunerea jurămintelor, cei doi, au ţinut câte un mic discurs.

Atanasă Nistor: “Daţi-mi voie să mulţumesc, dumneavoastră, pentru participarea la acest eveniment. Este un eveniment marcant în viaţa unui om, care creeează emoţii. Suntem în permanent contact cu instuţiile deconcentrate, în vederea întăririi legislaţiei, în vederea respectării ordinirii şi disciplinei. Ne ocupăm permant de control şi de eficientizarea legislaţiei în domeniu.”

Constatin Harasim: “Sunt onorat şi am o deosebită plăcere pentru numirea mea în funcţia de prefect al judeţului Suceava. Vă asigur că mă voi ridica la cerinţele demnităţii acestei funcţii şi aş vrea să mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut. Voi acţiona mereu cu maximă transparenţă, pentru transpunerea în teritoriu a hotărârilor Guvernului. Sunt o persoană care iubeşte echilibrul şi respectă legea. Îmi propun ca, împreună cu domnul subprefect şi cu toată echipa şi cu instituţiile deconcentrate, să lucrăm în beneficiul sucevenilor şi pentru îndeplinirea obiectivelor programului de guvernare.

După discursul celor doi, a a luat cuvântul şi  fostul prefect Florin Sinescu.

Acesta le-a mulţumit tutor pentru colaborarea din ultimii 3 ani.

De remarcat este şi faptul că fostul prefect a fost şi cel mai aplaudat dintre cei care au luat cuvântul la prezidiu.

comments

comments