full screen background image

Întrerupere a alimentării cu apă, luni, pe mai multe străzi din muncipiul Suceava

?????????????????????????????????????     Furnizarea apei reci se va întrerupe, luni, 6 aprilie, între orele 08:00 şi 18:00, pe mai multe străzi din municipiul Suceava.

Întreruperea se datorează executării unor lucrări programate, necesare implementării proiectului “Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată din municipiul Suceava”.

Astfel, fără apă rece vor rămâne sucevenii care locuiesc pe strada Mărăşeşti, de la intersecţia cu B-dul 1 Mai, până la intersecţia cu str. Oituz (inclusiv blocul A 12), strada 6 Noiembrie, de la intersecţia cu str. Oituz, până la intersecţia cu strada Mărăşeşti, strada Grigore Ureche, de la intersecţia cu B-dul George Enescu, până la intersecţia cu strada Dimitrie Cantemir, precum şi cei de pe străzile Dimitrie Cantemir, Prof. Leca Morariu, Oituz, Aleea Oituz şi Nicolae Costin.

De întrerupere vor fi afectate şi punctele termice Areni 2, Zamca 3 şi Liceul alimentar, astfel că locuinţele arondate respectivelor puncte termice nu vor beneficia nici de apă caldă.

comments

comments