full screen background image

Două persoane implicate într-o bătaie la un club din Suceava, arestate de poliţişti

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     Pe data de 28 martie, în jurul orei 01.00, Poliţia municipiului Suceava, a fost sesizată despre producerea unui scandal, la un club localitate.

Din verificări, s-a stabilit că un bărbat, de 36 de ani, localnic, se afla, împreună cu mai mulţi prieteni, în clubul respectiv.

Acolo, au fost agresaţi de doi tineri, de 35 şi de 28 de ani, ambii din municipiul Suceava, victimele şi agresorii lovindu-se reciproc.

Bărbatul agresat de 36 de ani şi un prieten al acestuia au fost conduşi la  poliţie, unde au depus plângere cu privire la incident, iar agresorii, aflându-se în stare vizibilă de ebrietate, au refuzat să dea date şi să formuleze vreo plângere.

Din relatările verbale ale persoanelor vătămate, cât şi ale martorilor, a reieşit faptul că altercaţia a fost spontană, pe fondul consumului de băuturilor alcoolice.

Ulterior, agresorul de 35 de ani a solicitat deplasarea unei ambulanţe la faţa locului, fiind preluat şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Cei doi tineri de 35 şi de 28 de ani au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii 61/1991 rep., pentru provocare şi participare la scandal.

Având în vedere contextul producerii faptei şi impactul asupra siguranţei civice, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a persoanelor implicate şi au desfăşurat activităţi investigative suplimentare pentru stabilirea tuturor condiţiilor săvârşirii agresiunii.

Astfel, în cauză a fost întocmit un dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi, pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma probatoriului administrat, vineri s-a dispus reţinerea acestora pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca ulterior să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi Instanţei de judecată, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cei în cauză a fost introduşi în arestul Suceava.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

comments

comments