full screen background image

Două minore găsite de jandarmi la o săptămână după ce au încercat să fure dintr-o casă din Vicovu de Sus

portofel     Joi, în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona centrală a oraşului Vicovu de Sus, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, două persoane au încercat să sustragă bunuri din locuinţa soacrei sale.

Pe baza semnalmentelor oferite, jandarmii au depistat persoanele în cauză în lunca râului Suceava, în imediata apropiere a pieţei agroalimentare din localitate, constatând că acestea sunt două adolescente, cu vârsta de 17 şi, respectiv, 15 ani, ambele domiciliate în oraşul Vicovu de Sus.

În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că cele două persoane au fost, în urmă cu o săptămână, la locuinţa respectivă, cu intenţia de a cerşi bani sau bunuri de la proprietar, prilej cu care au constatat că acesta nu se poate deplasa, fiind imobilizat la pat din motive medicale.

Au revenit în ziua de 2 aprilie şi, bănuind că soţia proprietarului nu se află la domiciliu, şi, totodată, profitând de faptul că uşa de acces în imobil nu era asigurată, au pătruns în holul clădirii, unde au început să caute bani şi lucruri de valoare.

La un moment dat, au găsit un portofel în buzunarul unei haine, însă au fost surprinse de soţia proprietarului şi au fugit, fără a mai lua nimic.

Persoanele în cauză au fost predate Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, în vederea continuării cercetărilor.

comments

comments