full screen background image

Elena Udrea, adusă la sediul ÎCCJ

udrea catuse     Elena Udrea a fost adusă, joi dimineață, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde se va judeca contestația ei față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul “Gala Bute”.

Elena Udrea a fost dusă în sala de judecată. Fostul ministru nu a făcut declarații.

În același dosar, ÎCCJ va dezbate și contestațiile lui Rudel Obreja și Tudor Breazu, arestați preventiv, precum și contestația lui Gheorghe Nastasia, care are arest la domiciliu.

Pe 23 martie, ÎCCJ a admis cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul fostului ministru Elena Udrea pusă sub acuzare în dosarul “Gala Bute”.

În același dosar, instanța a prelungit arestul preventiv pentru fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja și Tudor Breazu, administratorul moșiei de la Nana, deținută de Elena Udrea.

De asemenea, instanța a prelungit arestul la domiciliu pentru Ștefan Lungu (fost consilier al Elenei Udrea), Gheorghe Nastasia (fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului) și Cornel Resmeriță (primarul municipiului Lupeni).

Udrea a fost arestată preventiv în acest dosar pe data de 25 februarie.

comments

comments