full screen background image

Persoane prinse cu ţigări de contrabandă, în Fălticeni şi Dolhasca

tigari     Marţi, la ora 11.20, pe raza municipiului Fălticeni, polițiștii au identificat în flagrant, în parcarea unui magazin, un bărbat, de 61 de ani, din localitate, care încerca să comercializeze ţigări de contrabandă.
În urma controlului, polițiștii au identificat asupra bărbatului 41 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, pentru care cel în cauză nu a prezentat documente de provenienţă.
Țigările, în valoare de circa 520 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

În jurul orei 12.00, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei oraşului Dolhasca, a identificat, într-un bar, un bărbat, de 40 de ani, localnic, care avea asupra sa un bagaj voluminos.
În urma controlului bagajului, polițiștii au identificat 59 de pachete cu țigări, cu timbru extracomunitar, pentru care cel în cauză nu poseda documente legale de proveniență.
Țigările, în valoare de circa 780 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments