full screen background image

Primarul Sucevei, nemulţumit de calitatea lucrărilor la reţelele de apă şi de canalizare

comandament 3103     Conducerea Primăriei sucevene continuă să fie nemulțumită de lentoarea cu care se mișcă angajații firmei “Pfeiffer” și ai subcontractorilor care modernizează rețelele de apă și canalizare în municipiul reședință de judeţ.

La comandamentul care a avut loc în această dimineaţă, primarul Ion Lungu a lansat un potop de critici la adresa șefilor de șantier, ameninţând că, dacă lucrările nu vor fi de calitate, nu va semna documentele pentru decontare.

Lungu: “V-am tolerat toată perioada rece, de iarnă, dar haideţi să nu facem lucrări în bătaie de joc. Vedem căminele ridicate pe strada Muncii sau pe Mărăşeşti, se văd de la o poştă că sunt mult mai ridicate decât strada. Păi, ăia care le-au pus acolo, n-au văzut lucrul ăsta? Acum trebuie să intervenim să le coborâm înapoi, ne facem singuri de lucru. Pe strada Muncii, turnat aiurea… Trebuia pus ca lumea… Cine dracu, să spun pe româneşte, l-a pus cu 10 cm mai sus decât strada?! O să veniţi cu situaţiile de lucrări şi nu o să vi le semnăm, nu o să puteţi ridica banii. Ştiţi că am mai păţit treaba asta şi o să plângeţi pe aici, pe sub pereţi, că nu luaţi banii, că nu puteţi plăti subcontractorii şi o să ne învârtim în cerc. A venit vremea bună, s-a încălzit, nu o să mai avem surprize de minus nu ştiu câte grade. Faceţi treabă de calitate. N-are rost să ne certăm aici, vă spun doar să faceţi treburile aşa cum prevede caietul de sarcini, cum prevede tehnologia. Altfel, vom avea probleme. Pe lângă amenzi, partea cea mai dureroasă e că nu o să vă semnăm documentele pentru decontare. Şi, atunci, o să ne blocăm. Am înţeles, am tolerat, a fost perioada rece. Dar, a venit primăvara. Lucrurile se pot face cum trebuie.”

Primarul Sucevei va fi prezent, marţi, în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată la Radio VIVA FM, cu începere de la ora 17.

comments

comments