full screen background image

Liceul Special Bivolărie este verificat de o comisie a Consiliului Județean

liceul bivolarie     Consiliul Județean va derula un control la Liceul Tehnologic Special Bivolărie, în urma suspiciunilor referitoare la activitățile derulate, din ianuarie 2014, până acum.

În ședința de luni, legislativul județean a aprobat constituirea comisiei de analiză și verificare formată din consilierii SORINA BARBU, CRISTINA TEODOROVICI și VIRGINEL IORDACHE, la care se adaugă șeful Direcției Juridice a Consiliului Județean, GHEORGHE MOLDOVAN, și consilierul superior la compartimentul construcții, CONSTANTIN PELEPCO.

Comisia va verifica modul de realizare a veniturilor proprii, eficiența și oportunitatea utilizării resurselor financiare provenite din bugetul Consiliului Județean și din veniturile proprii, precum și managementul privind asigurarea calității, dezvoltarea instituțională și respectarea legislației specifice.

Va fi controlat, de asemenea, modul în care Liceul Tehnologic Special Bivolărie sprijină și încurajează dezvoltarea personală a elevilor cu nevoi speciale, respectând principiile educației incluzive și asigurarea egalității de șanse.

Comisia își va desfășura activitatea până pe 10 aprilie, iar concluziile vor fi făcute publice în ședința de la sfârșitul lunii viitoare.

comments

comments