full screen background image

Cinci dosare penale, pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera    În cursul zilei de duminică, poliţiştii au întocmit cinci dosare penale, pentru diferite infracţiuni la regimul rutier.

La ora 12.10, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit în trafic, pentru control, pe str. Chilia, din localitate, motociclul înregistrat, condus de un localnic, de 27 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În jurul orei 14.10, un bărbat, de 66 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul, a fost implicat într-o tamponare soldată cu avarii, în parcarea unui magazin.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 17.40, un bărbat, de 55 de ani, din oraşul Liteni a condus un moped neînmatriculat sau neînregistrat, pe DC Roşcani, din oraşul de domiciliu, fără a deţine permis de conducere. În apropierea intersecţiei cu DJ 290, a pierdut controlul asupra mopedului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, în şanţul din partea dreaptă a drumului.
În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului mopedului, a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 21.22, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit, pe strada Calea Bucovinei, din localitate, autoturismul condus de un bărbat, de 24 de ani, din comuna Dolheşti, care a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autorităţile ucrainene, cu valabilitate de la 15.06.2012, până la 15.06.2062.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar cel emis de autorităţile ucrainene este eliberat pe un alt nume.

La ora 00.50, pe str. Nicolae Beldiceanu, din municipiul Fălticeni, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 23 de ani, din comuna Mălini.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparat etilotest, însă a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au  recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tuturor celor în cauză li s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluţionate procedural.

comments

comments