full screen background image

Ștefan Sîrbu, președintele Grupului de Inițiativă al Românilor din Basarabia: „De la an la an, Festivalul Basarabia ia amploare!”

sirbu stefan girbÎn această după-amiază, Luisa a stat de vorbă la Viva Trafic cu Ștefan Sîrbu, președintele Grupului de Inițiativă al Românilor din Basarabia despre un eveniment cu tradiție, „Festivalul Basarabia”. Un proiect național, care este desfășurat în marile Centre universitare din România de către asociațiile studenților basarabeni.
Un Festival care cuprinde o mulțime de manifestări frumoase, de la dezbateri, expoziții, proiecție de film și până la o Basarabian Party!
„Unul din evenimentele din cadrul Festivalului Basarabia este Miss și Mister Basarabia, eveniment care se va organiza în clubul Versus din Suceava, mâine, 27 martie, începând cu ora 20.00.

Pentru oameni speciali, invitați speciali, vine un artist din Republica Moldova, este vorba despre Kapushon.”

Celebrul rapper care a făcut senzație pe net cu piesa „Frățică, dă-mi o bucățică” și care a ridicat o sală întreagă în picioare la concursul X Factor de anul trecut.
„Tot în cadrul Festivalului am avut azi un eveniment care s-a desfășurat la Universitate, Dulce Basarabie. Studenții și profesorii au fost invitați să savureze dulciurile și sucurile din Republica Moldova, am avut dulciuri de la Bucuria. S-a făcut și o prezentare a atracțiilor turistice din Republica Moldova, pentru a aduce la cunoștință și publicului din Suceava ținutul basarabean.”

Interviul integral aici:

0:00

comments

comments