full screen background image

11 arbori tăiaţi ilegal dintr-o pădure privată, în satul Brădăţel

furt lemne     Agenţii Postului de poliție Horodniceni au fost sesizați, miercuri, de un bărbat, de 39 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au tăiat și sustras mai mulți arbori din pădurea “Brădățel”, ce face parte din Ocolul Silvic Privat Fălticeni și pe care o are în administrare.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în perioada 21 – 24 martie, persoane necunoscute au tăiat și sustras 11 arbori, în cantitate totală de 5,34 mc de material lemnos și valoare de 1.195,25 de lei.

În urma activităților întreprinse de polițiști, la locuința  unui bărbat, de 34 de ani, din satul Brădățel, a fost găsită cantitatea de 4 mc de material lemnos, pe care acesta a transportat-o, cu două atelaje hipo, la data de 24 martie, împreună cu  un localnic, de 42 ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că materialul lemnos a fost sustras, din pădurea “Brădățel”, de către cei doi bărbaţi.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de cei doi bărbați, pentru comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments