full screen background image

Şofer prins în timp ce conducea cu 125 km/h, în Câmpulung Moldovenesc

radar    În perioada 20-22 martie, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţişti de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din județ, în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă regimul legal de viteză.

Poliţiştii au constatat 8 infracţiuni rutiere, aplicând 561 de sancţiuni contravenționale (din care 221 pentru încălcarea regimului legal de viteză), în valoare de 160.410 lei.

Au fost reţinute 29 de permise de conducere (din care 5 pentru alcool, 9 pentru viteză și 15 pentru alte abateri) şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Rădăuţi, a condus autoturismul, pe strada Aviatorilor din comuna Şcheia, cu viteza de 114 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost depistat conducând autoturismul, pe str. Calea Bucovinei din localitate, cu viteza de 125 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

comments

comments