full screen background image

Lungu: “Se lucrează bine pe strada Universităţii şi mai puţin bine pe Bd. George Enescu”

comandament 24031     Municipalitatea suceveană cere “operativitate maximă” în refacerea trotuarelor și turnarea carosabilului pe bulevardul George Enescu și pe strada Universității.

La comandamentul de investiții de marţi, primarul Ion Lungu a primit asigurări că lucrările pe strada Universității se vor încheia în luna mai, iar pe bulevard, în iunie.

Edilul șef a atenționat diriginții de șantier de la societatea “Victor Construct” să fie “foarte atenți” atunci când vor turna asfalt și vor decupa capacele de canal.

Lungu: “La prima vedere, se lucrează bine pe strada Universităţii şi mai puţin bine pe Bd. George Enescu, unde se lucrează haotic. Au început într-un capăt, s-au dus, apoi, în celălalt capăt, nu au ridicat, întotdeauna, după ce au spart trotuarele, molozul şi resturile de pavele şi de borduri. O spun cu toată responsabilitatea, am mari emoţii la turnarea asfaltului, pentru că, vedeţi ce s-a întâmplat şi pe primul proiect pe fonduri europene, la axul principal… Probabil, constructorii români, suceveni, cei care au lucrat, nu stăpânesc foarte bine această tehnologie. Atunci când se intervine la capacele de canalizare, nu sunt făcute foarte bine etanşeităţile, se infiltrează apa şi sunt probleme.”

comments

comments