full screen background image

Cornel Ilie, solistul trupei “Vunk”, în studioul VIVA FM: “Încercăm să adunăm în jurul nostru oameni foarte frumoși”

vunk v1     Pe 23 martie, am făcut “Înconjurul lumii” cu trupa “Vunk”, iar astăzi, solistul trupei, Cornel Ilie, și chitaristul, Gabriel Maga, au venit la “Viva Café” și ne-au povestit despre cum au văzut ei “lumea” din Suceava.

Luni, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, s-au cântat cele mai iubite  piese ale trupei, într-o reinterpretare unică, care a prins la public.

“Concertul a fost foarte frumos, mai ales că aveam emoții, fiind o zi de luni, în general nu prea se întâmplă spectacole lunea, nici în București, nici în țară. Totuși, sala a fost plină și ne bucurăm foarte tare. ” a Cornel Ilie.

Despre publicul sucevean, membrii trupei “Vunk” au avut doar cuvinte de laudă, menționând că au avut parte de un public foarte activ: “Publicul a fost la fel de activ ca întotdeauna, foarte pasional.”

Chitaristul, Gabriel Maga, a fost încântat pentru că a văzut în public numeroși studenți, care au fost alături de ei și la universitatea suceveană, acum patru ani: “Am recunoscut câteva fețe de la USV.”

Rolurile s-au inversat preț de câteva secunde, când Cornel Ilie a întrebat-o pe Iulia, realizatoarea emisiunii, cum s-a văzut spectacolul din sală.

“Spectacolul a fost superb, ne-ați dat o stare de bine, nu am mai simțit frigul. Am dansat împreună cu voi.”, a răspuns Iulia.

Cei doi membri ai trupei “Vunk”, prezenți în studioul VIVA FM, au povestit și despre ideea acestui turneu inedit, prin toată țara.

Cornel Ilie ne-a spus: “Înconjurul lumii” este o piesă de a noastră, la care ținem foarte mult și, pornind de la ideea că România este o lume, nu o țară, am decis ca acesta să fie titlul turneului, pentru că ajungem în 18 orașe. Astăzi, mergem în Piatra Neamț, al 9-lea concert. Încercăm să adunăm în jurul nostru oameni foarte frumoși, oameni care cred în aceleași povești ca ale noastre, care se regăsesc în piesele noastre.”

comments

comments