full screen background image

Training-ul “De ce unii visează și alții reușesc? – autocunoaștere și voluntariat”, la USV

calatoreste     AIESEC Suceava, parte e celei mai mari organizaţii de tineri din lume, derulează în perioada 23 februarie – 31 martie programul de voluntariat Global Community Development Program (GCDP), destinat studenţilor şi masteranzilor.

Acest program oferă studenţilor posibilitatea de a alege un proiect în domeniul social, antreprenorial, educaţional sau cultural ce se desfăşoară între 6 şi 8 săptămâni într-una din cele peste 100 ţări în care activează organizaţia AIESEC, timp în care au oportunitatea de a contribui la dezvoltarea şi îmbunătăţirea comunităţii globale şi de a trăi o experienţă inedită într-o altă ţară, descoperind o nouă cultură, făcându-şi noi prieteni şi vizitând locuri noi.

De asemenea, voluntarul are şansa de a îmbina utilul cu plăcutul.

Astfel, contribuind la realizarea unui proiect în unul din domeniile enumerate mai sus, acesta îşi dezvoltă abilităţile profesionale, de utilizare a limbii engleze, de lucru în echipă.

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi în a călători, a experimenta ceva nou şi a face o schimbare, sunt invitați la un training intitulat “De ce unii visează și alții reușesc? –autocunoaștere și voluntariat”.

Acesta va avea loc marți, 24 martie 2015, începând cu ora 16.00, în Aula Mare a Corpului E, din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava.

Ca traineri, vor participa Liliana Bujor, pshiholog în cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, și Gianina Mamciuc, cu experiență în domeniul vânzărilor.

AIESEC Suceava este parte componentă a celei mai mari asociaţii de tineri din lume, cu o istorie de peste 60 ani. AIESEC este o platformă care oferă tinerilor posibilitatea de a descoperi şi dezvolta potenţialul lor pentru a avea un impact pozitiv în societate. Organizaţia oferă oportunităţi de leadership, posibilităţi de schimb internaţional de studenţi, de a participa la conferinţe, traininguri şi activităţi de învăţare într-un mediu multicultural. În România AIESEC a apărut în 1990, iar în Suceava în 2011, iar alături de celelalte 14 oraşe în care activează organizaţia, formează o echipă puternică şi dornică de schimbare şi dezvoltare.

comments

comments