full screen background image

Propunerea Săptămânii 23 – 29 martie


Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JAMES BAY – Hold Back The River
0:00

La 23 de ani, James Bay are deja 12 ani de chitară la activ. A început să exerseze la acest instrument când avea doar 11 ani, dorindu-și pe atunci să calce pe urmele ”dinozaurilor”: The Rolling Stones, Led Zeppelin, Eric Clapton.
Pe lista marilor influențe se află Ray Lamontagne, Fleetwood Mac și The Rolling Stones. Dintre artiștii mai tineri îi apreciază pe cei de la Kings of Leon pentru ”abilitatea incredibilă de a balansa simplitatea refrenelor cu părțile complexe și energice de chitară”.
Cel mai recent single James Bay se numește ”Hold Back The River” și a fost recomandat de Zane Lowe de la BBC Radio 1 la rubrica ”Hottest Record In The World.

  • JASON DERULO – Want To Want Me
0:00

Jason Derulo se pregătește de apariția unui nou album, așa că lansează un prim single. După ce a dominat topurile cu Talk Dirty, cântărețul revine cu Want to Want Me.
Piesa e produsă de Ian Kirkpatrick și scrisă de Jason Derulo, Lindy Robbins și Sam Martin, iar rezultatul e un track pop, ușor de fredonat și cu un sound care aduce puțin a anii 80.
Jason Derulo a intrat în topuri în primul rând datorită colaborării cu 2 Chainz pentru piesa Talk Dirty, ajunsă un adevarat hit și pe radiourile din România și care a generat și o mulțime de virale pe internet. Următorul său single de succes a fost Wiggle, un featuring cu Snoop Dogg, pentru ca apoi să promoveze Trumpets.

Ce ziceți de noua lui piesă, va avea același impact?

  • USHER – I Don’t Mind
0:00

Usher lansează o baladă dedicată fetelor care muncesc din greu pentru banii lor. I Don’t Mind e un featuring cu rapperul Juicy J unde subiectul principal sunt…stripperițele.
Usher va lansa un nou album anul acesta, însă până acum cele două piese oferite publicului nu au parfum de hit ci mai degrabă par un fel de buzz singles prin care cântărețul să își țină fanii în priză și să le aducă aminte că anul acesta vine cu ceva fresh.
Primul single pe care l-a lansat pe anul acesta e Good Kisser, pentru care a primit și câteva remixuri, însă videoclipul e departe față de ceea ce ne oferea el de obicei. Usher a anunțat că noul său disc nu va mai fi lansat anul acesta și am putea specula că motivele sunt singleurile care nu au avut prea mult succes în promovarea albumului UR. Totuși, cântărețul a lucrat cu Pharrell, Chris Brown, Jermaine Dupri, Diplo, Ed Sheeran, Skrillex si Drake, așa că am putea avea un material bun când va apărea în final.
Merită atenția I Don’t Mind?

Care este melodia ta preferată?

  • JASON DERULO - Want To Want Me (67%)
  • USHER - I Don't Mind (33%)
  • JAMES BAY - Hold Back The River (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments