full screen background image

Poliţiştii caută autorul unui accident produs în Vicovu de Sus, al cărui autor a părăsit locul faptei

accident1     Joi, în jurul orei 21.25, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată, de o tânără, de 22 de ani, din localitate, despre faptul că, pe strada Dragoş Vodă din localitate, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat și-a continuat deplasarea, fără să oprească.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 21.15,  în timp ce conducea autoturismul, pe strada Dragoş Vodă din localitate şi intenţiona să-l parcheze în faţa locuinţei, tânăra a fost lovită din spate de un autoturism, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat în faţa sa.

În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismului condus de tânără, iar conducătorul auto vinovat şi-a continuat deplasarea.

Ulterior, tânăra a acuzat dureri la nivelul mânii stângi, fiind condusă la spital, pentru investigații și necesitând pentru vindecare până la 7 zile de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă, pentru identificarea autovehiculului și a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului rutier.

comments

comments