full screen background image

Examen de absolvire şi interviuri de angajare pentru absolvenţii cursului de coafor

ajofm suceava     Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava organizează miercuri, 18 martie, de la ora 10.30, la City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, examenul de absolvire pentru programul de formare profesională “Coafor”, desfăşurat în cadrul proiectului “Măsuri active integrate pentru şomerii din regiunile Nord – Est şi Sud – Est – sustenabilitate în sfera turismului, implementat în calitate de partener”.

În faţa comisiei de examen se vor prezenta 14 şomeri, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, care au urmat cele 6 luni de instruire ale cursului, structurate în 480 de ore de practică şi 240  de teorie.

Toate etapele de pregătire s-au desfăşurat în sălile special amenajate ale Centrului de Formare Profesională AJOFM Suceava.

Directorul executiv al AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi, a precizat că, la examenul de absolvire, alături de comisia de examinare, sunt aşteptaţi angajatori care doresc să asiste la desfăşurarea examenului de obţinere a diplomei, în vederea recrutării viitorilor angajaţi din rândurile cursanţilor.

comments

comments