full screen background image

Fiecare organizație a PNL va cotiza lunar cu 9.000 de lei

vasile blaga     Biroul Politic Național al PNL a decis luni ca fiecare organizație județeană a partidului să cotizeze lunar cu 9.000 de lei la centru, pentru “susținerea eforturilor și funcționării partidului”, a declarat copreședintele PNL Vasile Blaga.

“Am stabilit prin vot unanim, pare-mi-se că a fost o singură abținere, că organizațiile județene ale PNL vor contribui financiar, pentru susținerea eforturilor și funcționării partidului, lunar cu 9.000 de lei”, a afirmat Blaga, la finalul ședinței Biroului Politic Național.

Blaga a mai declarat că cercetările pe luna martie arată că PNL este aproape de 50%, spre deosebire de alianța aflată la guvernare, care este în jur de 30%.

“Am luat județ cu județ constituirea Birourilor Executive și lucrurile merg, trebuie să recunoaștem, mult mai bine decât ne așteptam. Sunt mai puține județe decât degetele de la o mână în care încă mai sunt unele discuții, dar nu de netrecut. Noi le vom rezolva pas cu pas, implicându-se comisia de unificare, așa cum scrie la protocolul de fuziune”, a mai arătat Vasile Blaga.

El a indicat că în ședința BPN s-a stabilit ca președinții celor mai importante două organizații, Organizația de Femei și cea de Tineret, să participe la toate nivelurile Consiliilor Executive, cu drept de vot, nu doar consultativ, ca până în prezent.

Blaga a anunțat și că s-a decis, la propunerea președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, ca ședințele BPN să aibă loc lunar și ori de câte ori va fi nevoie de acum înainte.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza