full screen background image

Persoane urmărite la nivel naţional şi european, introduse în arestul Poliţiei Judeţene

IPJ 2    În ultimele 24 de ore, poliţiştii suceveni au desfăşurat activităţi investigative complexe pentru localizarea şi capturarea a două persoane pe numele cărora autorităţi judiciare române sau străine au emis mandate de arestare sau de executare a pedepsei cu închisoarea.

În urma activităţilor desfăşurate, s-a reuşit identificarea a două persoane urmărite la nivel european şi naţional, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, deturnare de fonduri şi contrabandă.

Astfel, miercuri, a fost încarcerată, în arestul I.P.J. Suceava, o persoană solicitată la nivel european, în vârstă de 26 de ani, din comuna Buneşti, împotriva căreia autorităţile judiciare belgiene au emis, la data de 19 ianuarie 2015, un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi deturnare de fonduri.

În activităţilor specifice desfăşurate, cel în cauză fost identificat într-o locuinţă, de pe raza satului Moara Nica, din comuna Moara.

Tânărul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a dispus reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore.

De asemenea, tot miercuri, a fost identificat un alt tânăr de 28 ani, din orașul Vicovu de Sus, condamnat la un an închisoare pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Judecătoria Bacău.

În baza mandatului, tânărul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments