full screen background image

Luna viitoare reîncepe licitația pentru distribuția agentului termic la Suceava

calorifer 2     Până pe 16 aprilie 2015, pot fi depuse ofertele la licitaţia pentru delegarea prin concesionare a gestiunii serviciului de transport, distribuire şi furnizare a energiei termice, informează Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, precizând că ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, la ora 11.00.

Lungu spune că, potrivit Legii energiei, procedura are 3 etape, licitaţia putând fi ţinută, ai serviciul adjudecat, dacă la primele două se înregistrează câte 3 oferte eligibile.

Dacă aceste condiţii nu online casino sunt întrunite, se trece la etapa următoare, cea a negocierii.

Criteriile prevăzute în caietul de sarcini au în vedere, în principal, nivelul tarifului de transport pe gigacalorie, nivelul redevenţei plătite la bugetul local, mărimea investiţiilor care urmează a fi făcute în reţele şi, nu în cele din urmă, preluarea a 157 de salariaţi ai Termica, actualul prestator al serviciului de alimentare cu apă caldă şi căldură.

Lungu: “Sperăm ca, în cele din urmă, să avem un operator de transport şi distribuţie, având în vedere că trebuie să întocmim strategia de încălzire pentru iarna 2015-2016. Se ştie că, astăzi, situaţia Termica este una delicată, de aceea nu putem face o strategie cu o societate în insolvenţă, ai cărei creditori au cu totul alte interese, respectiv să-şi recupereze banii.”

comments

comments